Geometrikus mintájú

Kellemes meglepetést szerezhet barátainak, rokonainak ezekkel az egyszerű és stílusos fa könyvjelzőkkel, de ha magának rendel belőlük, azt sem bánja meg.

A 0.9 mm vastagságú amerikai dió furnér kiváló könyvjelző alapanyag: megfelelően rugalmas és stabil, de mégis elég vékony ahhoz, hogy ne törje meg a könyvek gerincét. A közkedvelt geometrikus mintázatok pedig tökéletes kiegészítői ennek az anyagnak. A fa könyvjelzőink egységesen 4 × 14 cm méretűek és lekerekített sarkokkal rendelkeznek.

Mintáink

Jelenleg ötféle geometriai mintázat elérhető nálunk, de további látványos elemeken is dolgozunk.

A Chevron minta bár egyszerű tört vonalakból áll, megállja a helyét egy komoly irodalmi alkotás, vagy akár egy könnyed hangvételű regény lapjai között is. A Heringbone minta szintén elegáns és letisztult, míg a Vasarely minta inkább játékosságot sugall. Ez utóbbi 3-dimenziós hatása melletti különlegessége még a más-más irányból beeső napfény hatására változó kinézete. A Mirror fantázianevű minta a szimmetrikusan elhelyezkedő négyzetekről kapta nevét. A Heringbone shade minta az eredeti Heringbone közeli rokona, melyet tulajdonképpen a minta háttere tesz árnyalatossá.

A geometrikus mintájú fa könyvjelzők bruttó árai az alábbi táblázatban találhatóak:

 Darabár
Chevron990 Ft
Heringbone790 Ft
Vasarely1290 Ft
Mirror990 Ft
Heringbone shade1290 Ft

Igény szerint a könyvjelző hátuljára gravírozzuk a megajándékozott nevét: ezt legfeljebb 30 karakter hosszúságig díjmentesen vállaljuk. Természetesen hosszabb, személyre szóló üzenet, idézet gravírozására is van lehetőség, ilyenkor a könyvjelző alapárához egyedileg meghatározott felárat számítunk.

Egyéb tudnivalók

A fa változatossága miatt a fa könyvjelzők és a gravírozott minta árnyalata kissé eltérhet az illusztráción látottaktól.

Amennyiben fa könyvjelzőink elnyerték tetszését, és egyedi elképzeléssel rendelkezik – például ajándékot vagy promóciós terméket szeretne akár nagyobb mennyiségben –, keressen minket elérhetőségeinken, és kérje egyedi ajánlatunkat!