Tudományos témájú

Aki nem riad meg egy-két képlettől, annak biztosan tetszeni fognak a tudományos témájú könyvjelzőink. Aki netán megriad, annak pedig azért érdemes beszereznie, hogy jobban megbarátkozzon velük...

Mintáink

Jelenleg ötféle tudományág elérhető nálunk: matematika, fizika, kémia, biológia és földrajz. A fa könyvjelzőink 0.9 mm vastagságú amerikai dió furnérból készülnek, egységesen 4 × 14 cm méretűek és lekerekített sarkokkal rendelkeznek.

A tudományos tematikájú fa könyvjelzők darabára egységesen bruttó 790 Ft.

Igény szerint a könyvjelző hátuljára gravírozzuk a tulajdonos, megajándékozott nevét: ezt legfeljebb 30 karakter hosszúságig díjmentesen vállaljuk. Természetesen hosszabb, személyre szóló üzenet, idézet gravírozására is van lehetőség, ilyenkor a könyvjelző alapárához egyedileg meghatározott felárat számítunk.

Egyéb tudnivalók

A fa változatossága miatt a fa könyvjelzők és a gravírozott minta árnyalata kissé eltérhet az illusztráción látottaktól.

Amennyiben fa könyvjelzőink elnyerték tetszését, és egyedi elképzeléssel rendelkezik – például ajándékot vagy promóciós terméket szeretne akár nagyobb mennyiségben –, keressen minket elérhetőségeinken, és kérje egyedi ajánlatunkat!