Kedves Látogatóink! Július 26-29. között szabadság miatt zárva vagyunk.

Fa névjegykártya

A fa névjegykártya különleges, azonnal megragadja a figyelmet. Tapintása természetes, illata kellemes, és annak ellenére, hogy fából készül, mégsem kifejezetten vastag. Bár elkészítése költségesebb, mint papír társáé, de az értékkülönbség az összhatásban is megjelenik: eleganciát, egyediséget és minőséget sugároz.

A névjegykártyákat a szabványos 9 × 5 cm méretben, 2 mm-es lekerekített sarkokkal készítjük, de kérésre természetesen más méretben is gyárthatóak. Az egyedülálló és ingyenes minta csomag ajánlatunkról a lap alján olvashat többet.

Alapanyagok

Az európai tölgy a legvilágosabb színű alapanyagunk. Az amerikai cseresznye vöröses árnyalatú, míg a legsötétebb, barna tónusú furnérunk az amerikai dió.

Többféle vastagságú alapanyaggal dolgozunk, ezek elérhetőségét az alábbi táblázat tartalmazza:

 0.9 mm1.5 mm
Európai tölgy 
Amerikai cseresznye 
Amerikai dió

A 0.9 mm vastagságú névjegykártya bár vékonynak tűnhet, de tapasztalataink alapján látszólagos törékenysége ellenére is meglepően és megfelelően masszív. Az 1.5 mm vastagságú furnérok tapintása érdes és határozott jellegű, míg a 0.9 mm vastagságúak felülete finomabb.

Megvalósítás

A névjegykártyák ára minden esetben egyedileg képződik. Leginkább a tervezett tartalom bonyolultságától, megrendelőnk minőségi igényétől és a rendelt darabszámtól függ. Minden esetben az egyénre szabott, lehető legkedvezőbb árat ajánljuk a megrendelőnknek, s kérés esetén javaslatot is teszünk a tervek olyan módosítására, mellyel költségcsökkenés érhető el.

Minta csomag

A minta csomag igénylésekor a megrendelni kívánt névjegykártya két prototípusát készítjük el a fent felsoroltakból kiválasztott alapanyagra, s azokat az árajánlattal együtt díjmentesen elpostázzuk az érdeklődő részére. A két prototípus közül az egyik egy kiváló minőségű megvalósítás, a másik pedig egy költséghatékonyabb változat. A két változat közötti eltérés a gyakorlatban például azt jelenti, hogy szemmel alig észlelhető különbségek vannak a kontúrok élességében.

A minták igénylése tehát díjmentes, a terveket a szabad kapacitásunk függvényében valósítjuk meg és postázzuk el. Előnyben részesítjük azokat a megkereséseket, melyek konkrétumot, kész tervet, elképzelést tartalmaznak. Mindaddig, amíg visszaélést nem tapasztalunk a minta csomagok igénylésében, azok ingyenességét szeretnénk fenntartani. :)

Ha fa névjegykártyát szeretne tehát, keressen minket bizalommal elérhetőségeink bármelyikén, és adja le megrendelését, vagy igényelje minta csomagunkat!