Fa névjegykártya

A fa névjegykártya különleges, azonnal megragadja a figyelmet. Tapintása természetes, illata kellemes, és annak ellenére, hogy fából készül, mégsem kifejezetten vastag. Bár elkészítése költségesebb, mint papír társáé, de az értékkülönbség az összhatásban is megjelenik: eleganciát és minőséget sugároz. A névjegykártyákat a szabványos 9×5 cm méretben és 2 mm-es lekerekített sarkokkal készítjük, de kérésre természetesen más méretben is gyárthatóak.

Egyedülálló próba csomag ajánlatunkról a lap alján olvashat többet.

Alapanyagok

Az európai tölgy a legvilágosabb színű, melyből 1.5 mm vastag furnért használunk. Tapintása érdes és határozott jellegű, igény esetén csiszolással tudunk rajta finomítani. Az amerikai cseresznye egy vöröses árnyalatú és finom tapintású fa. Ebből 0.9 mm vastagságú névjegykártya készül, mely a látszólagos törékenysége ellenére is meglepően és megfelelően masszív. A legsötétebb tónusú furnér az amerikai dió. Ennek a 0.9 mm és 1.5 mm vastag változatát is használjuk: az előbbi sima és finom, az utóbbi kissé karakteresebb felületű.

Megvalósítás

A névjegykártyák ára minden esetben egyedileg képződik. Legnagyobb mértékben a tervezett grafikától és tartalomtól, a kívánt darabszámtól és a megrendelőnk minőségi igényétől függ. Iránymutatóként azt lehet mondani, hogy egy egyoldalas névjegykártya ára nagyjából 250 Ft-tól indul, a kétoldalas 350 Ft-tól. De mivel nagyon sok függ a névjegykártya terveitől, így ettől felfelé és lefelé is jelentős eltérések lehetnek.

Minden esetben az egyénre szabott, lehető legkedvezőbb árat ajánljuk a megrendelőnknek, esetleg javaslatot teszünk a tervek olyan módosítására, mellyel költségcsökkenés érhető el.

Rugalmasság

Ez talán részletes magyarázatot igényel. A mi célunk alapvetően mindig a legjobb minőségű, kifogástalan termék gyártása. A kiváló minőségnek azonban a költségvonzata is magasabb. Ha a megrendelőnknek nem állna rendelkezésére a megfelelő anyagi keret, akkor az ő lehetőségeihez szabva próbálunk kompromisszumos megoldást találni: kedvezőbb árú előállítást vállalunk, de ez kis mértékben a minőség rovására történik. Ha pedig a megrendelő számára még az így kapható minőség is elfogadható, akkor a rugalmas hozzáállással mindketten nyerünk.

Próba csomag

A próba csomagot azok részére állítottuk össze, akik szeretnek biztosra menni, és még egy nagyobb megrendelés előtt szívesen kezükbe fognák névjegykártyájuk prototípusát.

A próba csomag ügymenete a következő. A megrendelő leadja nekünk a névjegykártya tervét, mi pedig kétféle módon valósítjuk meg azt: egy kiváló minőségű formátumban, valamint egy kissé csökkentett minőségű, de kedvezőbb árú formátumban. Az elkészült két névjegykártyát a kétféle árajánlattal együtt postázzuk a megrendelőnek, aki így már a kész minták alapján döntheti el: szeretne-e rendelni, és ha igen, akkor melyik változatot választja.

A próba csomag alapára 950 Ft: ekkor egyféle, a megrendelő által kiválasztott furnérból készítjük el a névjegykártyákat. Kétféle furnérból kért minta esetén 1200 Ft, háromféle furnér esetén pedig 1450 Ft a próba csomag ára. (Utóbbi esetekben négy, illetve hat minta névjegykártyát kap a megrendelő: mindegyik furnérfajtából egy kiváló és egy kissé csökkentett minőségűt.) Az ár magába foglalja a minták postázási költségét is.

S hogy ajánlatunkat még kedvezőbbé tegyük: ha a megrendelő a minták kézhezvétele után hét munkanapon belül legalább 100 névjegykártyát rendel nálunk, akkor a rendelés végösszegéből – egyszeri alkalommal – levonjuk a próba csomag árát. Ha fa névjegykártyát szeretne tehát, keressen minket bizalommal elérhetőségeink bármelyikén, és adja le megrendelését, vagy igényelje próba csomagunkat!