Fa névjegykártya

A fa névjegykártya különleges, azonnal megragadja a figyelmet. Tapintása természetes, illata kellemes, és annak ellenére, hogy fából készül, mégsem kifejezetten vastag. Bár elkészítése költségesebb, mint papír társáé, de az értékkülönbség az összhatásban is megjelenik: eleganciát, egyediséget és minőséget sugároz.

A névjegykártyákat a szabványos 9 × 5 cm méretben és 2 mm-es lekerekített sarkokkal készítjük, de kérésre természetesen más méretben is gyárthatóak. Egyedülálló próba csomag ajánlatunkról a lap alján olvashat többet.

Alapanyagok

Az európai tölgy a legvilágosabb színű alapanyag, melynek tapintása érdes és határozott jellegű. Az amerikai cseresznye vöröses árnyalatú és finom tapintású. A legsötétebb tónusú furnérunk az amerikai dió.

Többféle vastagságú alapanyaggal dolgozunk, ezek elérhetőségét az alábbi táblázat tartalmazza:

 0.9 mm1.5 mm
Európai tölgy +
Amerikai cseresznye+ 
Amerikai dió++

A 0.9 mm vastagságú névjegykártya bár vékonynak tűnhet, de tapasztalataink alapján látszólagos törékenysége ellenére is meglepően és megfelelően masszív.

Megvalósítás

A névjegykártyák ára minden esetben egyedileg képződik. Leginkább a tervezett tartalomtól és a megrendelőnk minőségi igényétől függ. Iránymutatóként: egy egyoldalas névjegykártya darabára nagyjából bruttó 200 Ft, a kétoldalasé pedig bruttó 325 Ft körül mozog. De mivel nagyon sok függ a névjegykártya terveitől, így ettől felfelé és lefelé is jelentős eltérések lehetnek, mindenképpen érdemes tehát az egyedi ajánlatunkat kérnie.

Minden esetben az egyénre szabott, lehető legkedvezőbb árat ajánljuk a megrendelőnknek, s kérés esetén javaslatot is teszünk a tervek olyan módosítására, mellyel költségcsökkenés érhető el.

Próba csomag

A próba csomagot azok részére állítottuk össze, akik szeretnek biztosra menni, és még egy nagyobb megrendelés előtt szívesen kezükbe fognák névjegykártyájuk prototípusát.

Ekkor a megrendelő leadja nekünk a névjegykártya tervét, melyet mi kétféle módon valósítunk meg: egy kiváló minőségű formátumban, valamint egy kissé csökkentett minőségű, de kedvezőbb árú változatban. Az elkészült két névjegykártyát a kétféle árajánlattal együtt postázzuk a megrendelőnek, aki így már a kész minták birtokában döntheti el: szeretne-e rendelni, és ha igen, akkor melyik változatot választja.

A próba csomag alapára 950 Ft: ekkor egyféle, a megrendelő által kiválasztott alapanyagból készítjük el a fa névjegykártyákat. Kétféle furnérból kért minta esetén 1200 Ft, háromféle alapanyag esetén pedig 1450 Ft a próba csomag ára. (Utóbbi esetekben négy, illetve hat fa névjegykártya mintát kap a megrendelő.) A feltüntetett árak bruttó árak, és magukba foglalják a minták postázási költségét is.

S hogy ajánlatunkat még kedvezőbbé tegyük: ha a megrendelő a minták kézhezvétele után 7 munkanapon belül legalább 100 darab fa névjegykártyát rendel, akkor a rendelése végösszegéből – egyszeri alkalommal – levonjuk a próba csomag árát.

Ha fa névjegykártyát szeretne tehát, keressen minket bizalommal elérhetőségeink bármelyikén, és adja le megrendelését, vagy igényelje próba csomagunkat!