Esküvői ajánlatunk /

Hűtőmágnes köszönőajándék

A gravírozott fakorong hűtőmágnes különleges és stílusos esküvői köszönetajándék.

A hűtőmágnesek a normál korong esetén általában 5-6 cm méretűek, míg a rusztikusaknál inkább a 6-8 cm átmérő dominál.

Az alábbi űrlap segítségével tekinthetőek meg a különféle lehetőségek, változatok. Az előnézet természetesen nem a végleges mintát tartalmazza – előfordulhat, hogy egy hosszabb név kilóg a korongról –, hanem arra szolgál, hogy segítse elképzelni, hogyan néz majd ki a termék. A végleges tervet minden esetben elküldjük jóváhagyásra még a gyártás megkezdése előtt.

Az űrlap lehetővé teszi, hogy a termék akár mágnes nélkül kerüljön megrendelésre: a kedvezőbb ár mellett ez lehetővé teszi, hogy a pár, ha szeretné, saját maga végezhesse el a korongok mágnesezését.

Mi kis méretű neodímium mágnest süllyesztünk a korongba, amely így nem lóg ki a korong síkjából, hanem diszkréten megbújik abban. Kis mérete ellenére azonban mégis megfelelően erős ahhoz, hogy a korongot stabilan megtartsa.

Az esküvőre készülő egyedi termékek gyártási, átfutási ideje átlagosan két hét. Egyedi elképzelés, vagy már kész grafikai terv esetén a megrendelésüket természetesen e-mailben is leadhatják. Egyedi igény esetén a termék ára is egyedileg képződik.

Rendelésdarab