Rendelési és szállítási információk

A rendelés menete

A termékekről elérhetőségeinken (E-mail cím: info@fadekor.hu, Telefonszám: +36 (30) 3233-567, +36 (30) FADEKOR) érdeklődhet, s megrendelését is ugyanilyen módon adhatja le. Megkeresésére igyekszünk mihamarabb válaszolni.

Mivel gyakran fordulnak hozzánk egyedi igényekkel, fontosnak tartjuk a részletek tisztázását, hogy a vevő minden esetben az igényeinek megfelelő terméket kapjon kézhez.

Fizetési lehetőségek

A termékekért való fizetés mindig a vevővel előre egyeztetett módon történik.

Az általunk leginkább előnyben részesített fizetési mód a banki átutalás: ennek teljesítéséhez a rendelésről kiállított elektronikus számlán minden szükséges információt megtalál.

Megrendelt termékeit bankkártyával is kifizetheti oldalunkon. A MasterCard, Maestro, Visa és a Visa Electron bankkártyák elfogadását a Borgun rendszere teszi lehetővé. Ebben az esetben egy linken keresztül navigáljuk el a fizetési oldalra, ahol megadhatja bankkártyaadatait.

Visszatérő vevőink az utánvétes fizetési módot is választhatják. A termékek előre egyeztetett időpontban való személyes átvétele esetén pedig a készpénzes fizetésre is lehetőséget nyújtunk.

Szállítási módok

Mivel a termékeink nagyon változatosak, a szállítás módja is egyedi egyeztetést igényel, s mindig igyekszünk megtalálni a legköltségkímélőbb megoldást. Az alábbi táblázatban felsorolunk néhány leggyakoribb szállítási módot:

 TömegBruttó ár
GLS házhozszállítás2 kg1995 Ft
FoxPost csomagautomata25 kg845 Ft
Posta csomagautomata20 kg945 Ft

A 2 kg-tól nagyobb tömegű csomagok szállítási díjai a tömeggel arányosan nőnek a GLS esetén, erről természetesen tájékoztatjuk a megrendelőt, mint ahogy a legmegfelelőbb csomagküldési módot is segítünk kiválasztani. :)

A kisebb termékeket, amelyek megfelelnek a postai szabályoknak – mint például a fa könyvjelző –, akár levélküldeményként is el tudjuk küldeni, melynek díjai:

 TömegBruttó ár
Postai levél50 g345 Ft
Postai levél500 g595 Ft

Előre egyeztetett időpontban székhelyünkön (1048 Budapest, Bőrfestő utca 4.) személyes átvételre is lehetőséget nyújtunk: ennek értelemszerűen nincs külön díja.