Kik vagyunk?

 

Kis családi vállalkozásunk célja, amint azt honlapunk neve is mutatja, hogy különféle fa korongokat, dekorációkat és ajándéktárgyakat szolgáltassunk megrendelőink számára. Különös figyelmet fordítunk az egyedi elképzelések megvalósítására, s szeretnénk sokak számára elérhetővé tenni a minőségi fatermékeket, legyen szó a babakockától kezdve, a nappali falára készült dekorációs feliraton át, a régi hangulatú esküvők faszeletekből készült díszletével bezáróan szinte bármiről.

Az általunk készített és forgalmazott termékekről blogot vezetünk, mely remélhetőleg sokak fantáziáját megmozgatja, és ihletet is adhat az ajándékozáshoz!

Honlapunk fejlesztése folyamatosan zajlik. Jelenleg e-mailen lehetséges a termékek rendelése, ám az idő előrehaladtával egyre újabb és kényelmesebb lehetőségek állnak majd rendelkezésre. Honlapunkat és a rendelés menetét vevőink jelzései alapján is szívesen formáljuk!

Megrendelt termékeit hamarosan már bankkártyával is kifizetheti oldalunkon. A MasterCard, Maestro, Visa és a Visa Electron bankkártyák elfogadását a Borgun rendszere teszi majd lehetővé.