Esküvői ajánlatunk /

Ültetőkártya

A gravírozott, vendég keresztnevével ellátott ültetőkártya stílusosan díszíti az ünnepi asztalokat. Alapanyaga fa furnér, fajtáját tekintve lehet cseresznye, dió vagy éger: ezek mind különböző árnyalatúak, így könnyen kiválasztható az esküvői dekorációhoz legjobban illő változat.

A cseresznye és dió ültetőkártyák vastagsága 0.9 mm, az égeré pedig 1.5 mm. A látszólagos vékonyságuk ellenére elég masszívak ahhoz, hogy szerepüket betöltsék. :) A címke és zászló alakú ültetőkártyák mérete 65 × 30 mm körüli, míg a kör alakú átmérője 45 mm.

A mintán az első vendégnév kerül megjelenítésre. A végleges névlista bemásolása előtt érdemes néhány nevet kipróbálni és megtekinteni, különös tekintettel a kicsi és nagy S és Z betűkre. A vendégek nevei természetesen más betűtípussal is kérhetőek, ezt a megjegyzés mezőben lehet jelezni.

Mivel a vendéglista bármikor bővülhet, természetesen lehetőség van utórendelésre, mindössze egy e-mailt kell írni a megadott elérhetőségünkre. :)

Az esküvőre készülő egyedi termékek gyártási, átfutási ideje átlagosan két hét. Egyedi elképzelés, vagy már kész grafikai terv esetén a megrendelésüket természetesen e-mailben is leadhatják. Egyedi igény esetén a termék ára is egyedileg képződik.

Rendelés

A vendégek keresztneveit vesszővel elválasztva vagy új sorba tördelve kérjük megadni. A darabszám a lista alapján automatikusan számolódik.
darab