Esküvői ajánlatunk /

Ültetőkorong

A gravírozott, vendég keresztnevével ellátott ültető stílusosan díszíti az ünnepi asztalokat.

Az ültetők a normál és vékony változat esetén 5-6 cm méretű korongokból készülnek, míg a rusztikusaknál a 6-8 cm átmérő dominál. A nagyon rövid és hosszú nevek esetén ettől lehetséges eltérés, igyekszünk a korongokat a név hosszának megfelelően megválasztani, hogy minél jobban kitöltsék a teret.

Az alábbi űrlap segítségével tekinthetőek meg a különféle lehetőségek, változatok. Az űrlap azt is lehetővé teszi, hogy a termék akár mágnesezve kerüljön megrendelésre, így a korong az eredeti szerepe mellett hűtőmágnesként is funkcionálhat. Mi kis méretű neodímium mágnest süllyesztünk a korongba, amely így nem lóg ki a korong síkjából, hanem diszkréten megbújik abban, kis mérete ellenére azonban mégis megfelelően erős ahhoz, hogy a korongot stabilan megtartsa. A vékony korong technikai okok miatt nem mágnesezhető.

A mintán az első vendégnév kerül megjelenítésre. A végleges névlista bemásolása előtt érdemes néhány nevet kipróbálni és megtekinteni, különös tekintettel a kicsi és nagy S és Z betűkre. A vendégek nevei természetesen más betűtípussal is kérhetőek, ezt a megjegyzés mezőben lehet jelezni.

Mivel a vendéglista bármikor bővülhet, természetesen lehetőség van utórendelésre, mindössze egy e-mailt kell írni a megadott elérhetőségünkre. :)

Az esküvőre készülő egyedi termékek gyártási, átfutási ideje átlagosan két hét. Egyedi elképzelés, vagy már kész grafikai terv esetén a megrendelésüket természetesen e-mailben is leadhatják. Egyedi igény esetén a termék ára is egyedileg képződik.

Rendelés

A vendégek keresztneveit vesszővel elválasztva vagy új sorba tördelve kérjük megadni. A darabszám a lista alapján automatikusan számolódik.
darab