Termékek /

Fa névjegykártyák

A fa névjegykártya különleges, azonnal megragadja a figyelmet. Tapintása természetes, illata kellemes, és annak ellenére, hogy fából készül, mégsem kifejezetten vastag. Bár elkészítése költségesebb, mint papír társáé, de az értékkülönbség az összhatásban is megjelenik: eleganciát, egyediséget és minőséget sugároz.

A névjegykártyákat a szabványos 9 × 5 cm méretben, 2.5 mm-es lekerekített sarkokkal készítjük, de kérésre természetesen más méretben és más alakúak is gyárthatóak.

Alapanyagaink

Az éger a legvilágosabb színű alapanyagunk, mely 1.5 mm vastagságban érhető el. Az amerikai cseresznye vöröses árnyalatú, míg a legsötétebb, barna tónusú furnérunk az amerikai dió. Utóbbi két furnérból 0.9 mm és 1.5 mm vastagságú fa névjegykártya is készülhet.

A 0.9 mm vastagságú névjegykártya bár vékonynak tűnhet, de tapasztalataink alapján látszólagos törékenysége ellenére is meglepően és megfelelően masszív: saját névjegykártyáinkat is ilyen vastagságú furnérból készítjük.

Megvalósítás

A névjegykártyák ára minden esetben egyedileg képződik. Leginkább a tervezett tartalom bonyolultságától, megrendelőnk minőségi igényétől és a rendelt darabszámtól függ. Minden esetben az egyénre szabott, lehető legkedvezőbb árat ajánljuk a megrendelőnknek, s kérés esetén javaslatot is teszünk a tervek olyan módosítására, mellyel költségcsökkenés érhető el.

Minta csomag

Vegye igénybe minta csomag ajánlatunkat, ha egy nagyobb megrendelés előtt szeretne biztosra menni, vagy egyszerűen csak kíváncsi az elérhető minőségre. A csomag a megrendelni kívánt névjegykártya prototípusának elkészítését és annak postázását is magában foglalja, költsége mindössze 1250 Ft + AAM% ÁFA.

Ha fa névjegykártyát szeretne tehát, keressen minket bizalommal elérhetőségeink bármelyikén, és adja le megrendelését, vagy igényelje minta csomagunkat! Természetesen érdeklődés vagy árajánlatkérés a minta csomagunk igénylése nélkül is lehetséges. :)